GESLOTEN

Het zwemseizoen is bijna weer ten einde. In het weekend van 18 september gaat het bad officieel dicht en wordt met de hulp van veel vrijwilligers het bad weer winterklaar gemaakt. Echter, gezien de mooie nazomer, hebben we besloten, een week langer open te blijven voor al onze trouwe baantjeszwemmers tot 11.00 uur.

Volg ons op Facebook of houd onze nieuws pagina goed in de gaten voor de meest recente berichtgeving.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

  • Inschrijven is niet meer nodig
  • Er mag weer onbeperkt gezwommen worden
  • De tijdslimiet van 30 minuten zal komen te vervallen
  • In de ochtend is er een aparte borstcrawlbaan

Bovendien zijn de genoemde openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier ons protocol »

Training binnenbad Harmelen

Waterpolo

Waterpolo wordt in ons zwembad georganiseerd door OZV (Oudewaterse Zwem Vereniging) en gespeeld door jong en oud, zowel recreatief als prestatiegericht. Op dit moment heeft OZV 3 herenteams, 1 damesteam en 5 jeugdteams in de competitie. In totaal spelen zo’n kleine honderd leden waterpolo.

Lees meer »
PRO SUP richard proost

Suppolo

Wij bieden vanaf mei suplessen aan in het zwembad. Jullie krijgen les van ervaren en gediplomeerde instructeurs. Je krijgt les in peddeltechniek, materiaalkennis, core stability en vele conditievormen. Duur van de les is 1 uur.

Lees meer »
2019028 iso buiten

Droogzwemmen

Helpt u ons een handje? Stem vóór buiten- én binnen zwemmen in Oudewater en maak je sterk voor een zwembad dat 12 maanden per jaar open blijft!

lees meer »

Activiteiten in ons Statenbad

Zolang de corona maatregelen gelden zal onderstaande activiteiten komen te vervallen.

aquavaria OZV SZBO Oudewater zwembad

AquaVaria

Vrijdagochtend 09.45 – 10.30 uur.
Binnen dit programma bieden we alle mogelijkheden voor bewegen in het water gevarieerd aan. Denk aan oefenvormen van AquaJogging en AquaRobics.

Lees meer »
OZV trees trimzwemmen

Trimzwemmen

Woensdagavond 18.30 – 19.30 uur.
Trimzwemmen voor volwassenen onder begeleiding. Wellicht vraag je je af wat trimzwemmen inhoudt. Wij doen het volgende: We werken aan onze conditie en verbeteren onze zwemvaardigheid.

Lees meer »
Masterzwemmen

Masterzwemmen

Donderdagochtend 10.00 – 11.00 uur.
Masterzwemmen is zwemmen voor degene die graag op ontspannen wijze baantjes trekt en ook met anderen aan de conditie werkt. De les wordt begeleid door een sportfysiotherapeut.

lees meer »

Zwemmen is gezond, sportief en leuk! SBZO wil dat alle inwoners van de gemeente Oudewater het hele jaar door in Oudewater kunnen zwemmen. In de zomer in het buitenbad en in de winter in het binnenbad.

campagne logo droogzwemmen sbzo
STEM VÓÓR BUITEN- ÉN BINNEN ZWEMMEN IN OUDEWATER

Wilt u vrijwilliger worden?

In ons zwembad is altijd van alles te doen zoals groenonderhoud, klussen, toezicht houden en de kassa draaien. Hiervoor zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers. Mocht u ons Statenbad een warm hart toedragen en mocht het u leuk lijken uw steentje bij te dragen neem dan contact op via door te mailen naar personeel@sbzo.nl

We zijn op zoek naar mensen die de volgende werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren:

Een persoon die in de kantine kan bijspringen of het zelf kan draaien.
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren, je doet dit met een groep mensen, die geregeld bij elkaar komen om de activiteiten te bespreken en te regelen.
Heeft u groene handen, dan zijn we op zoek naar jouw! Het zwembad heeft onderhoud nodig, u kunt het werk indelen wanneer het uzelf uitkomt.
Nodig in het voor- en naseizoen, u kunt het werk indelen wanneer het uzelf uitkomt.
logo SBZO2x

Zonder vrijwilliger kunnen wij niet bestaan!

Meld je aan als vrijwilliger