HET ZWEMBAD IS WEER ‘VERSOEPELD’ OPEN

Abonnementen!

Wegens Corona zijn er veel extra maatregelen. Hierdoor zal je niet zoals gewend elk moment van de dag vrij naar binnen kunnen lopen omdat we maar beperkt plaats hebben. Hierdoor zal het gehele seizoen de voorverkoop prijs aangehouden worden zodat je bij aanschaf van je zwemabonnement € 10,- korting krijgt.

Of bestel op tijd je abonnement(en) eenvoudig on-line!*

Bestel je nieuwe abonnementen

Bestel uw zwemabonnement eenvoudig online! Selecteer het gewenste abonnement, vul uw gegevens in, upload uw foto en betaal veilig en snel via iDeal.

SBZO behoudt zich het recht voor om openingstijden en of activiteiten aan te passen indien er bijzondere zwemevenementen of weersomstandigheden zijn. Houdt deze website in de gaten voor de actuele info.

Heb jij al een abonnement?

Het is weer mogelijk hier uw abonnement te bestellen voor 2020.

Bestel je nieuwe abonnementen

Abonnementen 2020

Heeft u de foto’s van de mensen die een abonnement willen digitaal, dan kunt u deze gemakkelijk via deze website bestellen. Gebruik hiervoor de bestel-button. Gaat u zwemmen dan liggen de abonnementen voor u klaar.

Heeft u niet de mogelijkheid om een digitale foto en maken, dan kunt u ook terecht in het zwembad. Hier wordt van u en gelijktijdig van uw andere gezinsleden een foto gemaakt. U kunt gelijk het abonnement(en) meenemen.

Deze gezinskorting/staffel wordt alleen toegepast bij gezinsleden die “allen op hetzelfde adres wonen”. Kinderen tot de leeftijd van 2 jaar hebben gratis toegang in ons zwembad.

Bestel je nieuwe abonnementen

* Het gehele jaar  € 10,- korting.

Vanwege corona hebben we geen afhaaldagen en voorverkoopdagen.