25 APRIL WORDT HET ZWEMBAD WEER GEOPEND

11 & 18 april: Voorverkoop abonnementen!

In het zwembad kunt u op de verkoopdagen tussen 10.00 en 13.00 uur een pasfoto laten maken en gelijk een zwemabonnement kopen. Lees meer »

Of bestel op tijd je abonnement(en) eenvoudig on-line!*

Bestel je nieuwe abonnementen

Bestel uw abonnement in de voorverkoop voor 25 april

Bestel uw zwemabonnement in de voorverkoop met een flinke korting eenvoudig online! Selecteer het gewenste abonnement, vul uw gegevens in, upload uw foto en betaal veilig en snel via iDeal.

Bekijk onze evenementen

In het zwembad kunt u nu op 11 en 18 april, van 10.00 – 13.00 uur een foto laten maken en gelijk een zwemabonnement kopen.

SBZO behoudt zich het recht voor om openingstijden en of activiteiten aan te passen indien er bijzondere zwemevenementen of weersomstandigheden zijn. Houdt deze website in de gaten voor de actuele info.

Bestel op tijd je abonnement(en)

* Bij de voorinschrijving tot 25 april via de website krijgt u  € 10,- korting.

Bestel je nieuwe abonnementen

Abonnementen 2020

Heeft u de foto’s van de mensen die een abonnement willen digitaal, dan kunt u deze gemakkelijk via deze website bestellen. Gebruik hiervoor de bestel-button. Gaat u zwemmen dan liggen de abonnementen voor u klaar.

Heeft u niet de mogelijkheid om een digitale foto en maken, dan kunt u ook terecht in het zwembad. Hier wordt van u en gelijktijdig van uw andere gezinsleden een foto gemaakt. U kunt gelijk het abonnement(en) meenemen.

Wilt u één of meer abonnement, voor één gezin, bestellen met voorverkoopkorting. Bij meerdere gezinsleden pakt u óók de bestaande gezinskorting tot 20,- euro mee tot 25 april a.s.

Deze gezinskorting/staffel wordt alleen toegepast bij gezinsleden die “allen op hetzelfde adres wonen”. Kinderen tot de leeftijd van 2 jaar hebben gratis toegang in ons zwembad.

Het is weer mogelijk hier uw abonnement te bestellen voor 2020.

Bestel je nieuwe abonnementen
Bestel je nieuwe abonnementen

* In de verkoop tot 25 april via de website krijgt u  € 10,- korting.

Afhaaldagen abonnementen in ons Statenbad: vanaf 25 april tijdens openingstijd.
Voorverkoop aan de kassa in ons Statenbad: 11 en 18 april van 10.00 tot 13.00 uur.