Stichting Vrienden van Zwemmend Oudewater (VZO) richt zich op fundraising om 12 maanden zwemmen in Oudewater mogelijk te maken. In samenwerking met Stichting Beheer Zwembad Oudewater (SBZO).

De Stichting Beheer Zwembad Oudewater is opgericht vanuit een initiatief van OZV aangevuld met vrijwilligers die zwemmen een ‘warm hart’ toedragen. Ons gezamenlijke doel is een zwemsituatie voor het gehele jaar te creëren. Wij willen Oudewater ‘warm laten lopen’ voor de realisatie van een overdekt zwembad (onze voorkeur) of een overkapping over een buitenbad voor in de wintertijd, zodat 12 maanden zwemmen in Oudewater mogelijk gaat worden. Aangezien de Gemeente Oudewater hier geen gelden voor wil vrijmaken, willen wij als VZO deze doelstelling zelf realiseren door gelden bij bedrijven/sponsoren en particulieren in te zamelen. Daar is wel een plan van aanpak voor nodig. Dit marketingplan bestaat uit een verzameling van ideeën, als voorloper van een gedegen plan van aanpak.

Steun ons en draag ons idee een warm hart toe, door het overmaken van een donatie op het volgende rekeningnummer: NL06 RABO 1339 6056 43